עוף אנטונין קרם עם פסטה
עוף אנטונין קרם עם פסטה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 466 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שיער מלאך, שמן זית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת בקערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של גזה, הרחבת cheesecloth על הקצוות החיצוניים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה; להשליך נוזל. מכסים ומקררים.
מערבבים מרק, קליפה, פלפל, ציפורן, ועלה דפנה בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד מופחת 1 כוס. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. תניח בצד.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל 1/8 כפית.
שמן חום במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים עוף במחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
להוסיף סלרי; להפוך חזה עוף מעל, מלטשים אותם סלרי. מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 5 דקות.
חותכים את העוף לחתיכות 1 אינץ'. הגדר עוף וסלרי בצד; להתחמם.
הוסף מרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים עמילן תירס ומים. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך מרק; לבשל 30 שניות. בהדרגה להוסיף תערובת מרק לגבינת יוגורט, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים במיץ.
מניחים פסטה חמה בקערה גדולה.
יוצקים רוטב יוגורט על פסטה.
מוסיפים עוף וסלרי; זורקים בעדינות למעיל. מערבבים ב 3 כפות פרמזן, 3 כפות פטרוזיליה, ו 1/8 כפית פלפל. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 צלחות.
מפזרים 1 כף פרמזן ו 1 כף פטרוזיליה.