עוף אפוי בחמאה
עוף אפוי בחמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב חמאה, פטריות פורטבלו תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף אפוי בחמאה, עוף אפוי בחמאה, ו עוף בחמאה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור בתבנית אפייה משומנת קלות של 13 x 9 אינץ ' (כ-3 דקות).
בינתיים, לטבול עוף בחמאה 1/2 כוס; מפזרים פלפל, לדלות בקמח.
מוסיפים פטריות וקורנית. מסדרים עוף, חזה צדדים למטה, בתבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות. להפוך עוף, ואופים 10 דקות.
מערבבים יחד מרק ונותר 1 כוס חלב.
יוצקים מעל עוף, ואופים 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 165, מיגון עוף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
לטאטא תערובת מרק בתבנית אפייה עד מעורבב, ו לטפטף על עוף.