קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
דיאטותפסקאטרית
מגזין

טארט סלמון וברוקולי סריג

טארט סלמון וברוקולי סריג
המתכון סלמון & ברוקולי הסריג טארט יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך לארוז פילה סלמון עלומה, ביצה, שעועית ירוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו עוגת סריג דובדבן טארט, טארט סריג סקווש קיץ, ו טארט סריג חמוציות-אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הברוקולי בהרבה מים רותחים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים ושוטפים במים קרים עד לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
לנקז היטב ולהניח בצד. בתוך מסוק מיני או מעבד מזון, בליץ את גרגר הנחלים ואת frache crme עם כמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לפרוש את הסדינים מאפה.
6
מניחים אחד על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
חותכים את גבול 2cm רחב מן הסדין השני, כמו מסגרת תמונה, ולתקוע את זה על הסדין הראשון עם כמה ביצה מוכה. תדקור את הבסיס עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(קיבלר)(קיבלר)
8
אופים במשך 10 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
חותכים את הבצק שנותר לרצועות רחבות 2cm.
10
מורחים על frache crme, לפזר עם סלמון flaked, ברוקולי ותבלינים, העליון עם רצועות של מאפה לעשות סריג.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מברשת עם ביצה מוכה ומבשלים 20-25 דקות עד מאפה זהוב ומבושל דרך המילוי חם.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
12
מגישים עם שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.