עוף אפוי בייקון תפוח
עוף אפוי בייקון תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכו לחנות ותביאו חמוציות, תפוחים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מתכונים דומים: מחוונים אפויים צ'דר בייקון תפוח, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו תפוח-בייקון-סלט עוף.
הוראות
להשרות חמוציות סיידר תפוחים בקערה עד חמוציות הם rehydrated, 2 עד 6 שעות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). החלק התחתון של צלחת אפייה עם שמן זית.
מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה מוכנה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
להקציף חרדל ורסק תפוחים יחד בקערה קטנה; כפית על חזה עוף.
הנח שני חצאי פרוסות של בייקון על כל חזה עוף. מסדרים תפוחים ובצל סביב עוף.
להוסיף חמוציות, לשפוך כל סיידר תפוחים הנותרים על עוף. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד בייקון הוא פריך וחזה עוף הם כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -20 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).