עוף אפוי מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אפוי מלוח. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עוף, עלי כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. מתכונים דומים: עוף אפוי מלוח, עוף אפוי מלוח וארוחת ערב תפוחי אדמה, ו עוף אפוי מתוק ומתובל עם אננס וטרגון.
הוראות
שום תהליך ו 1 כפית. מלח במעבד מזון 2 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
הסר ושמור 1 כף. תערובת שום. מערבבים יחד תערובת השום הנותרת, יוגורט וקליפת ליים.
אם רלוונטי, הסר את הקרביים מהעוף ושמור לשימוש אחר. לשטוף עוף, ולייבש טפיחה. לשחרר ולהרים את העור מעוף עם אצבעות( לא לנתק את העור); להפיץ שמורות 1 כף. תערובת שום באופן שווה מתחת לעור.
מניחים עלי כוסברה מתחת לעור. בזהירות להחליף את העור, מאובטח עם מרים עץ.
מורחים תערובת יוגורט באופן שווה על פני עוף חלל פנימי. כיסוי וצינה 8 שעות.
לנגב תערובת יוגורט עודף מחוץ עוף עם מגבת נייר.
מניחים עוף על מתלה חוט משומן קלות ברוילר מרופד אלומיניום או מחבת ג ' לי רול. עוף מעיל עם ספריי בישול, ומפזרים פלפל הנותרים 1/2 כפית. מלח.
אופים ב 375 במשך 45 דקות; לכסות באופן רופף, ואופים 25 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 16
בואו עוף לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.