קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה

עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה
עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, רוטב פסטה עגבניות, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה עוף בבישול איטי בפרמזן, פסטה עוף בזיליקום פרמז'ן בזיליקום איטי, ו עוף מבושל איטי פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 2-3 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
בקערה קטנה ורדודה, לנצח ביצה עד קצף. בקערה רדודה נפרדת, מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. לטבול את העוף לתוך ביצה, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם; מקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
לחםלחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים רוטב פסטה באופן שווה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
5
מפזרים תערובת גבינה איטלקית מעל. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 דקות יותר. בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
פסטהפסטה
6
מגישים עוף עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.