עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה
עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, רוטב פסטה עגבניות, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה עוף בבישול איטי בפרמזן, פסטה עוף בזיליקום פרמז'ן בזיליקום איטי, ו עוף מבושל איטי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 2-3 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
בקערה קטנה ורדודה, לנצח ביצה עד קצף. בקערה רדודה נפרדת, מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. לטבול את העוף לתוך ביצה, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם; מקום בתנור.
מורחים רוטב פסטה באופן שווה על פני עוף.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
מפזרים תערובת גבינה איטלקית מעל. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 דקות יותר. בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.