עוף בגריל ברוטב בוטנים
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 154 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאת בוטנים, שן שום, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו שיפודי עוף בגריל ברוטב בוטנים, סאטה עוף בגריל עם רוטב בוטנים, ו קארי עוף בגריל עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום גבוה (450 עד 550). בסיר קטן מעל חום בינוני, לבשל שום וחמאת בוטנים יחד עד רותח, על 4 דקות.
לטאטא בסוכר, פתיתי צ ' ילה, רוטב סויה, ומי כוס 2/3. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להתעבות, על 10 דקות.
בינתיים, לשפשף עוף עם שמן וגריל עד חום זהוב וכמעט מבושל דרך, מפנה פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
מברשת על 1 כף. רוטב בוטנים על כל חתיכת עוף ומבשלים רק עד שהרוטב מתחיל לקרמל, על 2 דקות.
מגישים עם ירקות מאודים ורוטב שנותר בצד.