עוף בגריל ברוטב צ'ילי אדום
עוף בגריל ברוטב צ'ילה אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 687 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ציפורן טחון, צנוניות, רוטב צ'ילי מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף בגריל ברוטב צ'ילה ויוגורט, עוף בגריל ברוטב צ'ילה ויוגורט, ו שיפודי עוף במרינדה יוקטן עם רוטב שומה בצ'ילה-אדום בוטנים.
הוראות
שמן חום בסיר בגודל בינוני על חום בינוני.
מוסיפים חומץ (2 כפות אם באמצעות רוטב משומר, 4 כפות אתה עשית רוטב משלך), שיני, allspice, קינמון, כמון, פלפל שחור, אורגנו ושום.
להביא לרתיחה ולתת להתבשל במשך 5 דקות.
מפזרים מלח על כל חתיכות העוף מכל הצדדים. שים חתיכות עוף בקערה לא תגובתי או שקית מקפיא גדולה.
הוסף את המרינדה, ודא שכל החלקים מצופים היטב עם המרינדה.
להשרות במקרר לפחות שעה אחת, רצוי לילה.
הסר את העוף מהמקרר לפני הפעלת הגריל. לחמם את הגריל שלך, המאפשר מקום על הגריל לבישול העוף בחום עקיף. (אם באמצעות גחלים, להעביר את כל הגחלים לצד אחד של הגריל, אם באמצעות גז, לאחר הגריל חם, לכבות את אחד המבערים.)
צחצח את סורגי הגריל בשמן זית. ודא חתיכות העוף מצופות היטב על כל הצדדים עם המרינדה דמוי הדבק.
מניחים את חתיכות העוף על החלק החום העקיף של הגריל (לא מעל להבה או גחלים). קוק, מכוסה, במשך 25-30 דקות, הופך את החלקים לאחר 15 הדקות הראשונות. נסו לשמור על הטמפרטורה בגריל סביב 177°. עוף נעשה כאשר מיצים לרוץ ברור, השדיים יש טמפרטורה פנימית של165 וירכיים175.
הוראות צלייה: אם אתה לא במצב רוח צלייה, אתה יכול לצלות את חתיכות העוף בתנור. מחממים התנור ל 177°.
מניחים את חתיכות העוף במחבת צלייה, עור בצד למעלה. מבשלים כ 45-50 דקות, עד השדיים יש טמפרטורה פנימית של 74° וירכיים175.
מגישים מקושטים באבוקדו פרוס, חסה פרוסה או כרוב לבוש עם קצת חומץ ושמן, צנוניות פרוסות וכוסברה.
גורם לשאריות עוף נהדרות לחתוך ולהכניס לטאקו.