עוף בגריל עם מרינדה מנגו-ריזלינג
אם יש לכם חצאי חזה עוף, שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו זיגוג מנגו ריזלינג, ריזלינג סנגריה עם מנגו ונקטרינה, ו ירכיים עוף במרינדה קארי מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מנגו, שום, מים, מיץ לימון, שמן זית, ריזלינג לתוך בלנדר. מתבלים בקורנית, אורגנו, כוסברה ואבקת בצל. להתמזג עד חלקה.
יוצקים 2/3 של המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את השדיים עוף, חותם, ומערבבים עד העוף מצופה.
מניחים במקרר כדי להשרות 5 עד 6 שעות. אחסן את שאר המרינדה במיכל אטום.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
הסר חזה עוף מן המרינדה, לנער את עודף, ולהשליך את המרינדה הנותרים. עוף גריל עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות לכל צד.
עוף מברשת עם המרינדה שמורות במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.