עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שום קלוי, שמן זית, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית נסו עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט טרגון שמנת, ו עוף צלוי יווני ותפוחי אדמה בלימון-ויניגרט אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים שום, חומץ, אורגנו, פטרוזיליה, דבש ומלח בבלנדר ומערבבים עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified. מערבבים בפתיתי צ ' ילה האדומים.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, מכסים במים קרים ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד סכין קילוף מוכנס יוצא עם קצת התנגדות. אין לבשל את תפוחי האדמה כל הדרך כי הם ימשיכו לבשל על הגריל.
מסננים היטב וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לחצי לאורכו.
מחממים את הגריל עד בינוני.
מברישים את העוף ותפוחי האדמה בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את העוף על הגריל, העור בצד למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 6 עד 7 דקות. הפוך את העוף ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות. כמה דקות לפני העוף סיים לבשל, מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לחתוך בצד למטה ומבשלים עד חום זהוב קל, על 2 דקות. תסתובבי ותמשיכי לצלות עוד דקה.
הסר את העוף ותפוחי אדמה למגש ומיד לטפטף עם שום קלוי-ויניגרט אורגנו.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם ענפי אורגנו וענפי פטרוזיליה.