עוף בגריל קורנל
אם יש לך פלפל טחון, חומץ סיידר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-52 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. מתכונים דומים: עוף קורנל עם צ'יפס סטייק בגריל, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling.
הוראות
מניחים חומץ סיידר, שמן, ביצה, מלח, תיבול עוף, ופלפל שחור בבלנדר. כיסוי, ו רסק עד חלקה.
יוצקים תערובת מעורבבת לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את חצאי העוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לפחות 4 שעות (עד לילה).
הסר חצאי עוף משקית והעברה לצלחת או תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. לטפוח עוף יבש עם יותר מגבות נייר. תערובת מרינדה מילואים.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
עוף גריל, עור בצד למטה, על הגריל שחומם מראש במשך 2 דקות. הפעל כל חתיכה, מברשת עם תערובת מרינדה, ולעבור חום עקיף.
גריל, צחצוח עם זיגוג מפנה לעתים קרובות, עד משחימים היטב בשר כבר לא ורוד במרכז, על 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם, צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).