עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ירכיים עוף, קוניאק, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוף בישול איטי עם 40 שיני שום, עוף עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה, ו בישול איטי פרמזן שום עוף ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה עד מנצנץ. בנדיבות העונה עוף עם מלח ופלפל וחום משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
העברה לבישול איטי, יחד עם שום, יין, קוניאק, מלאי, מיץ לימון, עלי דפנה, טימין, ותפוחי אדמה. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 6 שעות.
בגלל הרוטב הוא דק למדי, ייתכן שתרצה להפחית אותו על הכיריים. כדי לעשות זאת, להשליך את הקורנית ואת עלי המפרץ מסננים נוזל לתוך סיר קטן על חום בינוני גבוה, הזמנת שום ותפוחי אדמה. מבשלים עד עובי הרצוי הוא הגיע, על 10 דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך, ומגישים עוף עם תפוחי אדמה, שום ורוטב, פלחי לימון עוברים לסחוט על גבי.