עוף בנוסח פלורנטיני
סגנון פלורנטין עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה, תרד עלה לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 41 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל, Stracotto alla פיורנטינה (תבשיל בקר בסגנון פלורנטין), ו עוף ופלורנטין חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. לדלות את העוף בקמח כדי מעיל בקלילות. לנער את כל קמח עודף. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד חום, כ 5 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לצלחת ואוהל עם נייר כדי לשמור אותו חם.
ממיסים 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד שאלוט הם שקופים, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, על 1 דקה.
תוסיף את היין. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד הרוטב מפחית בחצי, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף וכל מיצים שנצברו לרוטב, והופכים את העוף למעיל ברוטב.
בינתיים, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה במחבת גדולה אחרת על חום בינוני.
מוסיפים את התרד ואת הטחון עד מחומם דרך. מתבלים את התרד, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. סדר את התרד על מגש.
מניחים את העוף על גבי התרד.
יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.