קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עוף בנוסח פלורנטיני

עוף בנוסח פלורנטיני
סגנון פלורנטין עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה, תרד עלה לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 41 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל, Stracotto alla פיורנטינה (תבשיל בקר בסגנון פלורנטין), ו עוף ופלורנטין חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל. לדלות את העוף בקמח כדי מעיל בקלילות. לנער את כל קמח עודף. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד חום, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מעבירים את העוף לצלחת ואוהל עם נייר כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
ממיסים 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד שאלוט הם שקופים, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תוסיף את היין. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד הרוטב מפחית בחצי, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים את העוף וכל מיצים שנצברו לרוטב, והופכים את העוף למעיל ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
בינתיים, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה במחבת גדולה אחרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את התרד ואת הטחון עד מחומם דרך. מתבלים את התרד, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. סדר את התרד על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12
מניחים את העוף על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
13
יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו