עוף בפירורי לחם Marsala
עוף בפירורי לחם Marsala דורש על 12 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אם יש לך רוטב חריף, חרדל דיז'ון, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה, ו עוף חווה מצופה בפירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל העוף, לטאטא יחד את רוטב הסויה, Marsala, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז ' ון, רוטב חריף, ושמן קנולה.
הסר את העור מן השד ואת חתיכות הירך לטבול את העוף במרינדה. להכניס למקרר לפחות 3 שעות או לילה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את פירורי לחם וחמאה.
מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח.
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, המאפשר כל נוזל עודף לטפטף את חתיכות העוף, לגלגל אותם פירורי הלחם. שמור על הלחם בכל הצדדים של כל חתיכה. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ומניחים אותם במרכז התנור.
אופים עד חתיכות מבושלים דרך (טמפרטורה פנימית של 155 עד 160 F) ואת פירורי עוף ולחם הם חום זהוב, 25 עד 30 דקות.