עוף בפרמזן פריך עם קורדון בלו
עוף פרמזן פריך לה קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 267 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה עוף, גבינה שוויצרית, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף פריך קורדון בלו, עוף פריך קורדון בלו Roulade, ו עוף בזיליקום אפוי פריך קורדון בלו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר nonstick, מערבבים מים חמים, 1 1/2 כוסות חלב, 2 כפות חמאה, ואת תערובת הרוטב פסטה לא מבושלת (מתוך קופסת עוזר עוף).
חום רק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום. מבשלים חשפו כ -12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה היא במכרז.
הסר מהחום; מערבבים בחזיר. כיסוי כדי להתחמם. הרוטב יתעבה כפי שהוא עומד.
בינתיים, לחתוך כל חזה עוף לתוך 3 עד 5 פרוסות, מחזיק סכין בזווית. פרוסות צריך להיות על 1/2 אינץ ' עבה. להזמין 2 כפות מתובל פירורים (מתוך קופסת עוזר עוף).
מניחים עוף בקערה בינונית.
הוסף 1 כף חלב כדי להרטיב.
הוסף פירורים שנותרו לעוף המעיל.
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick, לחמם 2 כפות חמאה ושמן על חום בינוני עד חמאה מומסת. בזהירות להוסיף עוף לתערובת חמאה חמה; לבשל 4 עד 6 דקות או עד חום זהוב. להפחית את החום בינוני נמוך. הפעל עוף; לבשל 4 עד 6 דקות יותר או עד חום זהוב ומרכזים כבר לא ורוד.
בינתיים, במחבת 7 אינץ', להמיס 1 חמאה כף; מערבבים בשומרים 2 כפות פירורים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד פירורים הם חומים.
מניחים פסטה בצלחת הגשה; למעלה עם עוף ומפזרים פירורים חמאה וגבינה.