עוף ברביקיו הטוב ביותר אי פעם
המתכון הטוב ביותר עוף ברביקיו אי פעם מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, חמאה, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו עוף בגריל איטלקי ברביקיו.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים קטשופ ואת 4 המרכיבים הבאים (קטשופ באמצעות רוטב חריף); מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, ומבשלים עד מופחת 2/3 כוס (כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 12 דקות או עד שנעשה, מפנה וצופה עם רוטב כוס 1/3 לאחר 8 דקות; לשרת עם רוטב 1/3 כוס הנותרים.