עוף ברביקיו מתוק ומתובל עם סלט תירס
עוף ברביקיו מתוק ומתובל עם סלט תירס עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 578 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, אוזני תירס, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים וכרובית עם מנגל עוף ושמיר-מלפפון סלט אטריות, סלט קצוץ עוף ברביקיו, ו עוף כחול חריף עם סלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את שייקים, לשלב 2 כוסות של יוגורט, 2 כוסות קרח, 1 כוס מנגו וכל הדבש בבלנדר, ולהשתלב עד חלקה מאוד. מחלקים בין ארבע כוסות ומקררים עד מוכן לשרת. לשטוף את הבלנדר.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
שלב את מנגו 1 כוס הנותרים, 1/4 כוס מים, 1/4 כוס החומץ, הצימוקים, שמן זית, קאיין, עגבניות ושום בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים עם חתיכת פלסטיק לעטוף ומיקרוגל עד העגבניות רכות, על 3 דקות.
תן מגניב מעט מחית בבלנדר.
מעבירים לקערה קטנה. להפריש 2 כפות עבור ההלבשה, השאר ישמש עבור משליך עם העוף.
מניחים את התירס על הגריל, לכסות ולבשל, פונה לפי הצורך, עד חרוך יפה, על 10 דקות.
הפעל את הגריל עד בינוני לצחצח את הסורגים עם חלק מהשמן. לזרוק את ירכיים עוף עם חצי מהרוטב הנותרים 1/2 כפית מלח. מסדרים על הגריל ומבשלים עד מסומן היטב ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 170 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, 8 to10 דקות לכל צד. למרוח כמה פעמים עם הרוטב שנותר בזמן הצלייה.
בעוד העוף מבשל, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות יוגורט, את שמורות 2 כפות רוטב, הנותרים 1 כף חומץ, 1 כף מים ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה. לזרוק את הירוקים המעורבים וגזר יחד. מחלקים את העוף, תירס וסלט בין ארבע צלחות ארוחת ערב.
טפטוף הירוקים עם ההלבשה שמורות.
מגישים כל צלחת עם שייק מנגו.