עוף ברוטב ווסטרשייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב ווסטרשייר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קציצות חזה עוף, שמן צמחי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף עם חומץ בלסמי ורוטב ווסטרשייר, מיונז ווסטרשייר, ו רוטב ווסטרשייר.
הוראות
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
כף חמה 1. חמאה ו-1 כף. שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קצף חמאה.
מוסיפים חצי קציצות ומבשלים עד השחמה, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד משחימים משני הצדדים, על 3 דקות יותר.
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
הוסף עוד כף 1. כל חמאה ושמן למחבת ולחזור עם קציצות שנותרו.
מוסיפים למגש ומתחממים בתנור.
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, חומץ ומרק עוף למחבת ריקה ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משוחות מתחתית המחבת עם כף עץ. להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1 כף. חמאה עד שהיא נמסה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על עוף ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.