עוף ברוטב יין אדום עם ירקות שורש וירקות נבולים
עוף ברוטב יין אדום עם ירקות שורש וירקות נבולים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 825 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ענפי קורנית, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו יין אדום Brasato עם ירקות שורש מזוגג, יין אדום רצועות ללא בקר מטוגנות וירקות שורש, ו ברווז עם רוטב אגס וירוקים נבולים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כפות שמן הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה. כיסוי; לקרר לילה, ערבוב מדי פעם. באמצעות מלקחיים, להסיר עוף מן המרינדה.
מניחים עוף על מגבות נייר יבש לטפוח; מפזרים מלח. ריזרב מרינדה.
חום שנותר 3 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזה עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד חום, כ 3 דקות לכל צד; להעביר לצלחת.
הוסף ירכיים לאותו סיר, צד העור למטה; לבשל עד הצד הראשון הוא חום, על 3 דקות.
מפזרים קמח. הפוך ומבשל עד הצד השני הוא חום, על 3 דקות.
הוסף מרינדה שמורות, 1 ציר עוף כוס ומניות בשר; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד ירכיים עוף הם כמעט מכרז, על 20 דקות.
להוסיף חזה עוף. מכסים ומבשלים עד שכל העוף רך ומבושל דרך, כ 12 דקות.
מעבירים עוף למחבת גדולה. מרתיחים רוטב בסיר עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 15 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; מתח רוטב על פני עוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. עוף מגניב מעט. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים גזר וגזר גזר לבן ו sauté 3 דקות, משליך מעיל עם חמאה.
להוסיף 1/3 כוס הנותרים ציר עוף; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד ירקות הם רק במכרז, על 10 דקות. לחשוף; מבשלים עד מיצים להתעבות זיגוג, על 3 דקות.
תל נבול ירוק במרכז 4 צלחות. למעלה כל אחד עם ירך עוף 1, חזה עוף 1 ורוטב יין אדום, ואז גזר גזר גזר לבן, ומגישים.