עוף ברוטב מחבת שמנת
עוף ברוטב שמנת פאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, פטרוזיליה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אחד פאן שמנת עוף ואורז, סלסה שמנת אחת פאן ורדה עוף, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד או עד מבושל דרך (165 מעלות F).
הסר עוף מחבת, הזמנת טפטוף במחבת. מכסה עוף כדי להתחמם.
מוסיפים מרק למחבת; מערבבים לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מוסיפים גבינת שמנת; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד גבינת שמנת נמסה ורוטב מתחיל להתעבות, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
להחזיר עוף למחבת; להתהפך מעיל שני הצדדים של עוף עם רוטב. מבשלים 2 דקות או עד העוף מחומם דרך.