עוף ברוטב עגבניות-טרגון
עוף ברוטב עגבניות-טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 270 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת פלפל, גבינת פטה, טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוף בגריל עם רוטב טרגון עגבניות, בקלה עלומה ברוטב עגבניות-טרגון, ו שרימפס עם טרגון ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים חזה עוף במלח ופלפל, מחפרים אותם קלות בקמח לכל מטרה (מנערים עודף) ואז מניחים אותם בזהירות במחבת. מבשלים עד שחזה העוף מזהיב וכמעט מבושל, כ -5 דקות לכל צד.
באותה מחבת, מטגנים את שאלוט על חום בינוני עד למכרז, על 1 דקה.
מוסיפים יין לבן, ומשתמשים בכף עץ כדי לגרד את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את מרק העוף; מבשלים, מכוסים, על אש בינונית-נמוכה 5 דקות.
מחזירים חזה עוף לתבנית, ומבשלים על אש בינונית 4 דקות או עד שהם מבושלים.
הסר את חזה העוף, והניח 1 חזה על כל אחת מ -4 הצלחות. מערבבים את העגבניות והטרגון לתערובת המרק; יוצקים 1/3 כוס רוטב על כל חזה עוף.