עוף ברוטב תפוז-צ'יפוטלה
עוף עם רוטב תפוז-צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 297 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. אם יש לכם צ'יפוטלה צ' ילה, כוסברה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף חריף עם רוטב תפוז-צ'יפוטלה, רוטב צ'יפוטלה כתום, ו צ'יפוטלה בגריל עם רוטב שמנת צ' יפוטלה-SRC.
הוראות
לקלף תפוזים סעיף מעל קערה; לסחוט ממברנות כדי לחלץ מיץ. מניחים חלקים בצד; מיץ מילואים. להיפטר ממברנות.
מניחים חצאי חזה עוף בין 2 יריעות של ניילון נצמד, ועובי פאונד עד 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח וכמון 1 כפית.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף עוף, ומבשל 7 דקות בכל צד או עד השחמה ועשה.
מוסיפים סעיפים כתומים, מיץ שמורות, דבש, צ ' ילה, ונותר 1/4 כפית כמון למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, חשוף, 7 דקות או עד התערובת מצטמצמת 1 כוס. מערבבים בכוסברה ו 1/8 כפית מלח.