עוף בריח עם לימון
עוף ברן עם לימון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 372 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עלי פטרוזיליה שטוחים, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה טוב. נסו טרגון לימון-ברן עוף שלם, הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה, ו חזה הודו בריח עם רוטב לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 4 ליטרים מים ומלח בתנור הולנדי, ערבוב עד המלח מתמוסס.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מוסיפים עוף לתערובת מלח; מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
הסר עוף ממי מלח; להשליך מלח. לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מניחים את פרוסות הלימון מתחת לעור משוחרר.
מפזרים חלל עם פלפל; מניחים את טריזי לימון, פטרוזיליה, שום, ושאלות לתוך חלל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מקום על המדף של מחבת מטאטא.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 18