תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עוף Dijon שמנת ו טימין פסטה לאפות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פסטה מרפק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן החיך בררן יש 2682 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, עוף מוקרם ופסטה אופים, ו עוף מוקרם ופסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס קלות צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מקום אספרגוס גזוז על סחף או קלף מצופה תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 10 דקות הם להסיר מהתנור. לאחר התקרר, לקצוץ לחתיכות 1 אינץ'.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז מתחת למים קרים ולאחר מכן להעביר תנור הולנדית 5 ליטר או סיר גדול.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
להקציף אושר. מערבבים ומחזירים לרתיחה עד סמיך וקרם. להפחית את החום נמוך ומערבבים חרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים רוטב דיז ' ון על פסטה מבושלת ואז מוסיפים ירקות מבושלים. מערבבים לשלב ואז להעביר לתבנית אפייה מוכנה. למעלה באופן שווה עם גבינת פרמזן ואופים במשך 25 דקות עד מעט זהוב.