לחם קוקוס אני
לחם קוקוס שאני דורש מסביב 23 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 966 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו לחם בננה קוקוס מחיטה מלאה עם Streusel קוקוס, לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, ו לחם קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 8x4 מחבת כיכר אינץ'.
שמנת החמאה או מרגרינה, סוכר בטעם וניל וביצים יחד.
מוסיפים את טעם הקוקוס ומערבבים היטב.
מערבבים את הקמח העצמי עולה לסירוגין עם שמנת חמוצה לתערובת מוקרם. מוסיפים את הקוקוס המתפורר.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
יוצקים זיגוג על כיכר חמה ומגישים.
מערבבים את הסוכר של קונדיטור וחלב יחד עד חלקה.