קושימומחה
מוכן ב23 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

לחם קוקוס אני

לחם קוקוס אני
לחם קוקוס שאני דורש מסביב 23 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 966 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו לחם בננה קוקוס מחיטה מלאה עם Streusel קוקוס, לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, ו לחם קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 8x4 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
שמנת החמאה או מרגרינה, סוכר בטעם וניל וביצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר בטעמיםסוכר בטעמים
חמאהחמאה
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
3
מוסיפים את טעם הקוקוס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
4
מערבבים את הקמח העצמי עולה לסירוגין עם שמנת חמוצה לתערובת מוקרם. מוסיפים את הקוקוס המתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים זיגוג על כיכר חמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
1
מערבבים את הסוכר של קונדיטור וחלב יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב