קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עוף ואטריות

עוף ואטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ואטריות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו אטריות ירקות, איך להכין אטריות ירקות / אטריות ירקות קלים, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיאתיות קלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התחל על ידי לשים את העוף בסיר ומכסה אותו במים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תוציא את העוף מהסיר. שים את העוף בצד כדי להתקרר לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לגרוס את העוף עם 2 מזלגות, שמירה על העצמות. להחזיר את העצמות לסיר ומרתיחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את העצמות מהסיר וזרוק.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את העוף הגרוס, גזר, סלרי ובצל לסיר. לאחר מכן מוסיפים את המלח, פלפל, קורנית וכורכום. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים את האטריות; אין צורך להפשיר אותם קודם!
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
כורכוםכורכום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לבסוף, מערבבים את הקמח עם 1/2 כוס מים עד חלקה. מערבבים את תערובת הקמח, את התזה של חצי וחצי (אם אתה לתוך סוג זה של דבר) ואת פטרוזיליה טחון לתוך הסיר. מבשלים עד האטריות מכרז, על 15 דקות, טעימות והוספת מלח יותר במידת הצורך בסוף. המרק צריך להיות סמיך ונזיד דמוי והמטבח שלך צריך להריח כמו בבית.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת