עוף ואספרגוס במרק שמנת
עוף ואספרגוס במרק שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, פירורי לחם מתובלים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מרק אספרגוס שמנת, מרק אספרגוס שמנת, ו קרם דל שומן של מרק אספרגוס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את חזה העוף לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך ולא ורוד יותר במרכז, כ -30 דקות.
בעוד העוף אופה, להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את חניתות אספרגוס עד ירוק בהיר, על 5 דקות.
הסר את האספרגוס ולהניח בצד.
מערבבים יחד את המרק וחלב בקערה עד מעורבב היטב.
הסר את העוף מתבנית האפייה והנח בצד. בשורה התחתונה של המנה עם חניתות אספרגוס, לארגן את העוף על גבי, ויוצקים את תערובת המרק על העוף.
מפזרים את החלק העליון עם פירורי לחם.
חזור לתנור ואפה עד התבשיל חם מבעבע, 25 דקות נוספות.