עוף וארטישוק ברוטב וודקה לימון
אם יש לכם חמאה, מרק עוף, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . מתכונים דומים: עוף ארטישוק ופסטה ברוטב שמנת לימון, קפליני עם סלמון ולימון-שמיר - וודקה רוטב, ו וודקה לימון עוף.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות.
מסננים ומעבירים פסטה לקערה; מערבבים בחמאה.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
עוף העונה עם 1 קמצוץ תיבול איטלקי ופלפל שחור; מקום בתבנית אפייה.
עוף צלוי בתנור עד שכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים עגבניות מיובשות ושום עד השום מתרכך, כ 2 דקות.
מערבבים מרק עוף וקורנפלור יחד בקערה עד מומס; מערבבים לתוך תערובת עגבניות מיובשות.
מערבבים מיץ לב ארטישוק, וודקה, ומיץ לימון לתוך תערובת מרק עוף; מבשלים עד מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים לבבות ארטישוק, עוף, 1 כפית תיבול איטלקי, פטרוזיליה, אורגנו; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מערבבים פסטה וגבינת פטה 1/4 כוס לתוך תערובת עוף-ארטישוק ומבשלים עד פסטה הוא התחמם גבינת פטה הוא נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מפזרים תערובת עם הנותרים 1/4 כוס גבינת פטה; מערבבים.