עוף וברוקולי מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא שרי, רוטב סויה, ותגיש הצעה: אורז יסמין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לזרוק את העוף עם לבן בצל ירוק, כמחצית השום וג ' ינג ' ר, רוטב סויה, סוכר, 1 כפית של קורנפלור, 1 כפית מלח, שרי, ושמן שומשום. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שמן שומשום
רוטב סויה
בצל ירוק
עוף שלם
שום
ג ' ינג ' ר
שרי.
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את עמילן התירס שנותר עם 1/3 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף 1 כף של שמן וחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
מוסיפים את הגבעולים ברוקולי, ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
7
מוסיפים את הפרחים ואת השום הנותר, זנגביל, 2 כפות מים, ומתבלים עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מוקפץ עד ברוקולי הוא ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל
מים
מלח
8
העברה לצלחת.
9
קבל את המחבת טוב וחם שוב, ולאחר מכן לחמם 2 כפות יותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את העוף ואת פתיתי צ ' ילי אם משתמשים. מוקפץ עד העוף מאבד את צבע הגלם שלו מקבל קצת חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עוף שלם
11
מוסיפים את רוטב הויסין, מחזירים את הברוקולי למחבת וזורקים אותו לחום. מערבבים בתערובת קורנפלור שמורות ומביאים לרתיחה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
עמילן תירס
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
להוסיף עוד מים אם צריך לדלל את הרוטב, במידת הצורך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל, אם תרצה. תלולית את הקפיץ על מגש הגשה או לחלק בין 4 צלחות ומקשטים עם זרעי שומשום; לשרת עם אורז.