עוף ונקניק גמביה
נסו עוף ונקניק גמביה, הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק למחבת; מטוגנים במשך 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
הסר נקניק מהמחבת באמצעות כף מחוררת, ולנקז על מגבות נייר. ממיסים חמאה בטפטופים במחבת.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים קמח לתוך תערובת חמאה; לבשל 3 דקות או עד תערובת הקמח מתחיל חום, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
להוסיף עוף; לטגן 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; לטגן במשך 6 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מלאי ועגבניות למחבת; מביאים לרתיחה. להחזיר נקניק למחבת; מערבבים במיה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו אטלנטיס עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.