עוף וצמחי קבבס
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם חזה עוף, דלעת קיץ, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . הציון הזה מוצק. שיש קבוב עוף , קבוב בגריל ושיש קבוב עם מטבל יוגורט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים עוף ו-1/2 כוס סלט
הַלבָּשָׁה. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 15 דקות. בינתיים, בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את השמן, מלח השום והרוזמרין; להוסיף ירקות. אטום לזרוק שקית לציפוי.
מסננים וזורקים את המרינדות. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין עוף וירקות.
צולים קוביות, ללא מכסה, על אש בינונית-חמה במשך 12-15 דקות או עד שהמיץ מתבהר, הופכים ומזלפים מדי פעם ברוטב הסלט שנותר.
מרכיבים מנות :
298 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כפית רוזמרין מיובש 1 חתיכות טופי הית' בר רוזמרין מיובש, מרוסק 1 אוראו ממולאים כפולים 4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי 235 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רוטב סלט איטלקי, מחולק 54 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, לרבעים 1 ( חצילים) פלפל אדום מתוק, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות 1 אינץ 1 סקווש קיץ צהוב, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ 1 ( חצילים) קישואים, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ