תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף רגאוט זית עם תפוחי אדמה Dijon. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שאלוט, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דיז'ון חזיר Ragout, עוף ותפוחי אדמה מטוגנים, ו עוף צלוי דיז'ון עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה או מחבת עמוקה, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
הסר בייקון ולנקז על מגבת נייר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מסננים את רוב השומן ממחבת עוזב 1 כף, שומרים עודף שומן.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
הוסף עוף למחבת וחום מכל הצדדים, לא קהל המחבת, להעביר חתיכות השחמה לקערה.השתמש יותר של שומן שמורות לפי הצורך חום כל העוף. שים את העוף בצד.להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף שומן הנותרים ו / או חמאה.
לטגן במשך כ 10 דקות או פחות אם אתה מעדיף גזר קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
7
מפזרים קמח על תערובת ירקות ומבשלים ערבוב במשך 2 דקות.מוסיפים בהדרגה יין ומניות עוף, מערבבים בעדינות כדי לגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות, עד רוטב מתעבה.להחזיר את העוף עם כל מיצים בקערה למחבת, להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון או
8
מוסיפים פלפל אדום, זיתים וחרדל.מבשלים עוד 10 דקות או עד העוף מבושל ביסודיות רוטב מעובה.לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.להתפורר בייקון שמורות לתערובת ומגישים מעל פירה דיז ' ון.הערה: הטעמים של ragout זה ליהנות מלהיות יום קדימה וקירור לאורך הלילה. אני לא מוסיף את הבייקון עד ממש לפני ההגשה, כך חתיכות יישאר פריך. המנה הזאת קופאת היטב. הכינו את המתכון המלא, תפוחי אדמה בכפית סביב קצה תבשיל גדול 12-16 כוס, תערובת עוף בכפית במרכז, לכסות עם ניילון לעטוף את כל המנה בנייר כסף. להקפיא עד 2 חודשים. הפשרה במקרר במשך 48 שעות ואופים 350 מעלות במשך כ 1 1/2hours, עד עוף ותפוחי אדמה חמים bubbly.To הכן תפוחי אדמה:.מקלפים וחותכים לחתיכות, מכניסים לסיר גדול, מכסים במים מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, מבשלים עד למכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
למסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מסננים וחוזרים לחום נמוך, מנערים סיר לייבוש תפוחי אדמה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר מן החום, מחית בהדרגה לערבב שמנת וחרדל.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.