קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף ורוניק

עוף ורוניק
עוף Veronique דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף ורוניק, עוף ורוניק, ו ירכיים עוף Véronique.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
יוצקים שמן זית וחמאה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. עם מרית, מורחים שמן וחמאה כדי לכסות את תחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מניחים את הקמח, מלח, חתיכות עוף לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, ולנער קלות המעיל. סדר חתיכות עוף העור בצד למטה בשכבה אחת בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפוך חתיכות עוף ואופים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
עוף מברשת עם 1/2 ריבה, ואופים עד שהעוף הוא חום זהוב ומכרז מזלג, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר עוף למגש הגשה, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מילואים 2 כפות של טפטוף לסיר, ומניחים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים במניות עוף. בקערה קטנה, מערבבים יחד קורנפלור ומיץ לימון; מערבבים לתוך תערובת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, 3 עד 4 דקות. מערבבים שנותר ריבה. מערבבים ענבים, ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ענביםענבים
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים רוטב על פני עוף, ומקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם