עוף ורוניק
עוף Veronique דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף ורוניק, עוף ורוניק, ו ירכיים עוף Véronique.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יוצקים שמן זית וחמאה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. עם מרית, מורחים שמן וחמאה כדי לכסות את תחתית תבנית האפייה.
מניחים את הקמח, מלח, חתיכות עוף לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, ולנער קלות המעיל. סדר חתיכות עוף העור בצד למטה בשכבה אחת בתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפוך חתיכות עוף ואופים 10 דקות.
עוף מברשת עם 1/2 ריבה, ואופים עד שהעוף הוא חום זהוב ומכרז מזלג, על 10 עד 15 דקות.
הסר עוף למגש הגשה, ולשמור חם.
מילואים 2 כפות של טפטוף לסיר, ומניחים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים במניות עוף. בקערה קטנה, מערבבים יחד קורנפלור ומיץ לימון; מערבבים לתוך תערובת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, 3 עד 4 דקות. מערבבים שנותר ריבה. מערבבים ענבים, ומבשלים עד מחומם דרך.
מגישים רוטב על פני עוף, ומקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה.