קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות)

עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים הודיים לקופסת המתכונים שלך, עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות) עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 812 קלוריות, 82 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. 36 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו שימורים של עגבניות, חמאה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת, עוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת, ועוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
להכנת תערובת התבלינים: מערבבים את החומרים יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
ציוד שתשתמש בו
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
3
להכנת הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת טפלון 12 אינץ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב תכוף עד שהחתיכות רק מתחילות להזהיב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
5
מוסיפים את השום, רסק העגבניות ותערובת התבלינים, ומבשלים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע שריפה. התבלינים יהיו ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פיתות, מחוממות לפי ההוראות, להגשהפיתות, מחוממות לפי ההוראות, להגשה
עוף רוטיסרי ללא עורעוף רוטיסרי ללא עור
1 עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'1 עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את רוטב העגבניות וקוביות העגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את נתחי העוף, מורחים את הרוטב מעל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים ללא מכסה עד שהעוף מתחמם והרוטב בעל טעם, כ-10 דקות. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מוציאים את העוף לצלחת הגשה ומכסים לשמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מנערים את עודפי המים מהאפונה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את האפונה והשמנת לרוטב במחבת, מערבבים היטב ומחממים. לא להרתיח. מורחים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מגישים עם אורז ופיתות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

4שרימפס וורידיםHot basmati rice, for servingHot basmati rice, for serving32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין11 כף אורגנו מיובשgaram masala seasoninggaram masala seasoning2חתיכות טופי הית' ברשום צ'ארד טחוןשום צ'ארד טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה160חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל גדול, קצוץ (אודותבצל גדול, קצוץ (אודות283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw1חבילהPita bread, warmed according to directions, for servingPita bread, warmed according to directions, for serving1skinless rotisserie chicken, boned out and pulled into 1 1/2 by 1/2-inch chunksskinless rotisserie chicken, boned out and pulled into 1 1/2 by 1/2-inch chunks11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את Tenuta di Capraia Chianti Classico. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.