עוף טנדורי
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, המקביל, זנגביל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוף טנדורי, טנדורי עוף, ו עוף טנדורי.
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים אבל העוף בקערה גדולה. מחלקים את התערובת בין שתי שקיות פלסטיק resealable. הפוך 4 או 5 חריצים עמוקים בכל חתיכת עוף ומניחים את החתיכות בשקיות. מעיל העוף היטב להשרות אותו לילה במקרר.
הסר את העוף מן השקיות כתם אותו עם מגבות נייר כדי להסיר מרינדה עודף.
מניחים אותו במחבת צלייה וצולים במשך כ -20 דקות, ולאחר מכן להפוך את החתיכות מעל וצולים במשך 10 דקות נוספות, או עד שנעשה.
מגישים עם אורז לבן, יחד עם לחם נאן, saag paneer, ו samosas (כל זמין קפוא ב Kalustyan של; סמוסה קפוא נמכרים גם ב ethnicfoodsco.com). מטגנים את הסמוסה על פי הוראות החבילה בבוקר המסיבה, ואז מחממים אותם ב 177° במשך 6 עד 8 דקות לפני ההגשה. הם טעימים ביותר עם מנגו או כוסברה chutney (זמין ב Kalustyan של).