עוף טרגון עם קרם אנשובי
עוף טרגון עם קרם אנשובי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אנשובי, טרגון, קרם פרש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו עוף טרגון עם קרם אנשובי, ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי, ו טרגון-קרם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את חזה העוף לקוביות אינץ 1.
מניחים בשקית Ziploc ולהוסיף את שאר החומרים. לאטום ולתת לרבד במקרר לפחות שעה.
הפעל את התנור שלך כדי לצלות ולשפד את הקוביות על מקלות האכילה. אם מקלות האכילה אינם לכה, מניחים אותם במים במשך שעה לפני השימוש, כך שהם לא ייכנסו לתנור.
גריל שיפודים בחלק העליון של התנור שלך במשך כ 12 דקות או עד מבושל לחלוטין דרך. תסתובב אחרי חצי מהזמן.
מחממים את שמן הזית בסיר קטן.
מוסיפים את פילה אנשובי ומערבבים אותם עד שהם נמסים.
הסר את הסיר מהחום ולהוסיף את שאר החומרים. מלח ופלפל לפי הטעם.
תוסיף עוד מיץ לימון אם אתה רוצה.
שיפודים ניתן להגיש הן חם וקר.
הרוטב טעים יותר ככל שהוא מקבל לספוג את הטעמים, כך שהוא יכול בקלות להיות מוכן יום לפני. כנ " ל לגבי שיפודים במרינדה. להכין ולשרות יום לפני ופשוט גריל לפני האורחים מגיעים.
אם יש לך גישה לגריל, אז כמובן זה מוסיף את הטעם. אל תשכחו להשרות שיפודים שאינם משובצים מראש, כך שהם לא יעלו באש.
Reprinted with perfect Parties, by Linnea Johansson. © 2007 Ten Speed Press