עוף ים תיכוני
עוף ים תיכוני נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים של קלמטן, שמן זית, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף עוף למחבת. מבשלים עד חום ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
להעביר צלחת ovenproof ולמקם בתנור כדי להתחמם. השלך שמן ממחבת.
הוסף 3 כפות שמן לאותו מחבת על חום גבוה.
מוסיפים פטריות; לטחון עד נבול ומתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים מרק; מרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ 5 דקות.
מוסיפים זיתים, עגבניות שזיפים, שום, שאלוט וצלפים.
מפזרים מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 7 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מערבבים עגבניות דמעה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תערובת פטריות כפית על עוף.
מפזרים פטרוזיליה וצנוברים.
מקשטים עם פירות יער צלפים, אם תרצה, ומגישים.
עצה בשוק: צלפים הם ניצני פרחים משיח הצלפים, וגרגרי צלפים הם הפרי. הם בגודל של זית, והם בדרך כלל כבושים ונמכרים בצנצנות. ניתן למצוא אותם בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.