עוף ים תיכוני קלוי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? עוף ים תיכוני קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 508 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, רוזמרין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עוף צלוי ים תיכוני, עוף ים תיכוני קלוי, ו עוף ים תיכוני עם ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים בתנור מיקרוגל על הגדרה גבוהה במשך 2 דקות; להפוך תפוחי אדמה מעל (לצפות קיטור) ומבשלים 2 דקות נוספות על גבוה. שים תפוחי אדמה בצד.
מערבבים יחד את רוטב אלפרדו, מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור, ושום בקערה.
מניחים את חתיכות העוף לתוך צלחת אפייה מוכנה, בנדיבות מברשת עוף עם כ 1 כוס של התערובת. מסדרים את תפוחי האדמה, העגבניות, שיני שום סביב העוף.
מברישים את הירקות עם תערובת הרוטב הנותרת.
מפזרים את העוף והירקות ברוזמרין וזיתים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך ותפוחי האדמה רכים, כ -25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך העוף צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).