עוף כתום וג'ינג'ר
עוף כתום וג'ינג'ר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרמלדה כתומה, מרק עוף, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: עוף בג'ינג'ר כתום, עוף ג'ינג'ר כתום, ו עוף כתום וג'ינג'ר.
הוראות
ב 2-סיר ליטר, אורז חום מרק רותחים; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, להכות ביצה וחלב עם מזלג או מקציף חוט. בצלחת רדודה, מערבבים תערובת ביסקוויק, ג ' ינג ' ר וקליפה כתומה. לטבול עוף לתוך תערובת ביצים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 8 עד 10 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה על בחוץ ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (170F).
כאשר אורז מבושל, מוך עם מזלג ומערבבים במרמלדה כתומה.
מניחים אורז על מגש הגשה; מסדרים עוף על אורז.