עוף לימון-מרווה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף קלוי לימון ומרווה, קציצות עוף לימון-מרווה, ו עוף ספצ'קוק מרווה לימון.
הוראות
משטחים עוף ל-1/2 אינץ'. עובי. בקערה רדודה שלבו את הביצים, הגבינה והתבלינים.
מניחים קמח בקערה רדודה אחרת. מצפים עוף בקמח ואז טובלים בתערובת ביצים.
במחבת גדולה, עוף חום בשמן בקבוצות.
מעבירים ל-15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
בטפטופים הקפיצו שאלוט עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את היין, מיץ הלימון, עשבי התיבול וקליפת הלימון; מבשלים על אש בינונית עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים שמנת; מבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה.