מבשלים את הספר: מוקפץ עם טופו, שעועית ירוקה ועגבניות
אם יש לך בצל, שום, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: הודו עם שעועית שחורה מתובלת בכופתאות טופו, מבשלים את הספר: עגבניות ירוקות מטוגנות, ו מבשלים את הספר: שלוש כוס עוף עם שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ווק גדולה או nonstick מעל חום גבוה) קל יותר לבשל טופו במחבת nonstick).
להוסיף 2 כפות של השמן ולאחר מכן טופו. לבשל את הטופו. מבשלים את הטופו במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותו ומבשלים עד השחמה קלה משני הצדדים, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הצדפות ומבשלים בעדינות, מוודאים שהטופו לא יתפרק לחתיכות, למשך כ-2 דקות.
הסר את טופו ומניח על מגש.
מנמיכים את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן, שעועית, בצל, שום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
להוסיף את המניה, לכסות, ומבשלים 1 דקה יותר.
לחשוף ולהמשיך לבשל, ערבוב, עד שכל הנוזל נספג, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת רוטב צ ' ילי ומערבבים עד מעורבב היטב, על 1 דקה. החזירו את הטופו למחבת וערבבו בעדינות לפני ההגשה.