קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

עוף מבושל איטי & כופתאות

עוף מבושל איטי & כופתאות
עוף מבושל איטי & כופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1909 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, אפונה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו תבשיל חזיר מבושל איטי עם כופתאות, עוף מבושל איטי סנטה פה, ו עוף צלוי מבושל לאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בבישול איטי ריסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים מרק, גזר, סלרי ובצל; מערבבים. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מבשלים על נמוך 8 עד 10 שעות (או על גבוה 3-1/2 שעות).
4
מוסיפים אפונה וממרח גבינת שמנת; מערבבים עד שגבינת שמנת נמסה לחלוטין ורוטב מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מערבבים ביצים, מלית לערבב ומים חמים עד מעורבב; ירידה בערימת 2 כפות. מנות על תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
לבשל, מכוסה, על 30 דקות גבוהות. בעדינות להפוך כופתאות; לבשל, מכוסה, 15 דקות.