עוף מו שו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מו שו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, בצל ירוק, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תערובת סלט כרוב, פטריות, עוף ו gingerroot בשמן על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים. מערבבים ברוטב הויסין. להפחית את החום; לשמור על חום.
מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב וביצה בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בבצלים.
קל לרסס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת; לסובב מחבת לעשות פנקייק דק, 5 עד 6 אינץ ' בקוטר. מבשלים עד בועות לשבור על פני השטח; לפנות. מבשלים בצד השני עד חום זהוב. להתחמם בזמן ביצוע פנקייק הנותרים.
כפית על תערובת ירקות 1/2 כוס על כל פנקייק; להתגלגל.