עוף מוקפץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מוקפץ עוף. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 297 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, גרגרי מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות מוקפץ עוף וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עוף ל-1/2 אינץ'. רצועות; מניחים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים עמילן תירס וזורקים למעיל.
שלב את רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר ואבקת השום; מוסיפים לשקית ומנערים היטב. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
במחבת גדולה או בווק מחממים 2 כפות שמן; עוף מוקפץ עד שהוא כבר לא ורוד, בערך 3-5 דקות.
מוסיפים את השמן שנותר; מערבבים את הברוקולי, הסלרי, הגזר והבצל במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים מים ומרק. מחזירים עוף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להסמכה ומבעבעת.