עוף מחבת פרמזן
עוף מחבת פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חזה עוף, מחית עגבניות, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף מחבת פרמזן, עוף מחבת פרמזן, ו עוף מחבת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את חזה העוף לשניים אופקית כדי להפוך 4 קציצות דקות. שים בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו עם פטיש בשר או מחבת כבדה עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים כל קרום קשה את הלחם עם סכין משונן, ואז לחתוך את הלחם לקוביות.
מוסיפים את קוביות הלחם למעבד מזון עם המנוע פועל, כמה חתיכות בכל פעם, ואת התהליך כדי להפוך פירורים גסים (יהיה לך על 1 1/4 כוסות פירורים).
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד זהב פריך, על 3 דקות.
מוסיפים 2 כפות פרמזן ומבשלים, ערבוב, עד נמס, על 1 דקה יותר.
להעביר לקערה ומערבבים 2 כפות בזיליקום; להפריש. מחממים את המטגן.
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית.
מפזרים את העוף עם 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מוסיפים למחבת (בקבוצות, אם יש צורך) ומבשלים עד הזהב ורק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מוסיף את מחית העגבניות, ולאחר מכן לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף למחבת.
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום ו 1 כף פרמזן; להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 10 דקות. מערבבים את בזיליקום 1/4 כוס הנותרים ועונה עם מלח ופלפל.
להחזיר את העוף למחבת, פונה מעיל עם הרוטב. למעלה עם הנותרים 1 כף פרמזן וכל אבל כמה כפות של תערובת פירורי לחם קלוי.
מפזרים את המוצרלה ואת פירורי הלחם הנותרים. לצלות עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.