חום 2 כוסות שמן במחבת גדולה, כבדה תחתית (ברזל יצוק, נירוסטה, או אלומיניום אנודייז—משהו שיכול לקחת את החום) על חום גבוה בינוני עד קמצוץ של קמח מתחיל לרחוש כאשר ירד בשמן החם (אבל לא כל כך חם כי המחבת הוא עישון), על 177°. זכור כאשר עובדים עם שמן חם, תמיד יש מכסה מחבת קרוב.
מניחים חתיכות עוף בשקית עם תערובת קמח ולנער עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גס
2
מטגנים את העוף: עובדים בקבוצות, מוסיפים את חתיכות העוף לשמן החם במחבת ומטגנים בצד אחד במשך 12-15 דקות, עד חום זהוב, ולאחר מכן משתמשים במלקחיים כדי להפוך את החתיכות ומטגנים לעוד 10-12 דקות, שוב עד חום זהוב.
ריזלינג, יין מבעבע, ו זינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור עוף מטוגן. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.