עוף מטוגן סטייק על מקל עם מהזהרוטב
עוף מטוגן סטייק על מקל עם מהרוטב יש יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אבקת שום, מלח, עלי פטרוזיליה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף מטוגן סטייק על מקל עם מהזהרוטב, עוף מטוגן בתנור על מקל, ו עוף בגריל על מקל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה מ ' בדרום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תשחיל את רצועות הסטייק הקוביות הפרוסות על שיפודים.
בתבנית אפייה להקציף יחד את הביצה, חלב חמאה ורוטב חם. בתבנית אפייה שנייה לשלב את הקמח, קמח סולת, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, קאיין, מלח ופלפל.
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
לדלות את שיפודי בשר בתערובת הקמח ולנער עודף אז הם מאובקים קלות. טובלים אותם בחמאה ותערובת ביצים ציפוי שני הצדדים, ואז לשים בחזרה בתערובת קמח מוודא מעיל לחלוטין.
קבוצות עבודה של 6 מטגנים את השיפודים בשמן חם עד הציפוי הוא חום זהוב ופריך, על 4 עד 5 דקות.
הסר לצלחת מרופדת עם מגבות נייר כדי לנקז. השיפודים יכולים להיות מוחזקים בתנור f שחומם מראש 250 מעלות תוך טיגון שיפודים הנותרים. מסדרים את השיפודים על מגש הגשה ומגישים את הרוטב.
לטאטא את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה עד חלקה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק