עוף מטוגן סטייק עם רוטב
עוף מטוגן סטייק עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 58 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 957 קלוריות. אם יש לך קמח, חלב, מלח מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור סטייק: להתחיל עם הגדרת קו הרכבה של מנות.
מערבבים את החלב עם הביצים באחת; הקמח מעורבב עם המלח המנוסה, 1 1/2 כפיות פלפל שחור, פפריקה וקיין באחרת; והבשר בשליש. ואז יש צלחת אחת נקייה בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.
לעבוד עם חתיכת בשר אחת בכל פעם.
מפזרים את שני הצדדים במלח כשר ופלפל שחור, ואז מניחים אותו בתערובת הקמח. הפעל למעיל.
מניחים את הבשר לתערובת חלב / ביצה, פונים למעיל. לבסוף, למקם אותו בחזרה בקמח ולהפוך למעיל (תערובת יבשה/תערובת רטובה/תערובת יבשה).
מניחים את הבשר בפירורי לחם על הצלחת הנקייה, ואז לחזור עם הבשר הנותר.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
תוסיף את החמאה. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. כשהחמאה תוסס מיד, אתה יודע שהיא מוכנה. (זה לא צריך חום מיד, אם זה עושה, האש חמה מדי.) לבשל את הבשר, 3 חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
הסר את הבשר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור אותם חמים על ידי כיסוי קל עם צלחת אחרת או גיליון של נייר. חזור עד שכל הבשר מבושל.
אחרי הכל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
הוסף 1/4 כוס השומן בחזרה למחבת ולאפשר לו להתחמם.
עבור הרוטב: כאשר השמן חם, מפזרים את הקמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב את הקמח עם השמן, יצירת להדביק זהוב חום.
להוסיף יותר קמח אם זה נראה שמנוני מדי; להוסיף קצת יותר גריז אם זה הופך להיות דביק מדי / clumpy. המשך לבשל עד שהרובה מגיע לצבע חום זהוב עמוק.
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן.
מוסיפים את המלח המנוסה והפלפל השחור לטעום ולבשל, לטאטא, עד שהרוטב חלק ועבה, 5 עד 10 דקות. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מגישים את הבשר ליד צד גדול של פירה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.