עוף מטוגן סטייק עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 58 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 957 קלוריות. אם יש לך קמח, חלב, מלח מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור סטייק: להתחיל עם הגדרת קו הרכבה של מנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מערבבים את החלב עם הביצים באחת; הקמח מעורבב עם המלח המנוסה, 1 1/2 כפיות פלפל שחור, פפריקה וקיין באחרת; והבשר בשליש. ואז יש צלחת אחת נקייה בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
לחמניות לבנות
4
לעבוד עם חתיכת בשר אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
מפזרים את שני הצדדים במלח כשר ופלפל שחור, ואז מניחים אותו בתערובת הקמח. הפעל למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מניחים את הבשר לתערובת חלב / ביצה, פונים למעיל. לבסוף, למקם אותו בחזרה בקמח ולהפוך למעיל (תערובת יבשה/תערובת רטובה/תערובת יבשה).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מניחים את הבשר בפירורי לחם על הצלחת הנקייה, ואז לחזור עם הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
8
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תוסיף את החמאה. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. כשהחמאה תוסס מיד, אתה יודע שהיא מוכנה. (זה לא צריך חום מיד, אם זה עושה, האש חמה מדי.) לבשל את הבשר, 3 חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
10
הסר את הבשר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור אותם חמים על ידי כיסוי קל עם צלחת אחרת או גיליון של נייר. חזור עד שכל הבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אחרי הכל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
הוסף 1/4 כוס השומן בחזרה למחבת ולאפשר לו להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
עבור הרוטב: כאשר השמן חם, מפזרים את הקמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב את הקמח עם השמן, יצירת להדביק זהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
להוסיף יותר קמח אם זה נראה שמנוני מדי; להוסיף קצת יותר גריז אם זה הופך להיות דביק מדי / clumpy. המשך לבשל עד שהרובה מגיע לצבע חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מוסיפים את המלח המנוסה והפלפל השחור לטעום ולבשל, לטאטא, עד שהרוטב חלק ועבה, 5 עד 10 דקות. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.