קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף מטוגן סטייק עם שמנת

עוף מטוגן סטייק עם שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן עם קרם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, סטייק קוביית בקר, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן עם רוטב שמנת, עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת.

הוראות

1
הפוך את הרוטב: להמס את החמאה עם שמן צמחי בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא, עד חום זהוב חלק ועמוק, כ 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב ומבשלים, לטאטא כדי להסיר כל גושים, עד שהרוטב מתעבה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להוסיף 2 עד 3 כפיות מלח 1 כפית פלפל. לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
1
מניחים את הסטייקים בין 2 חתיכות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף פאונד 1/8 אינץ עבה עם פטיש או מחבת כבדה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ו 1 כפית כל מלח ופלפל בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לטאטא את החלב והביצים. אחד בכל פעם, לדלות כל סטייק בתערובת הקמח, לטבול בתערובת הביצה, ואז לחזור לתערובת הקמח, לחיצה בחוזקה על המעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סטייק.סטייק.
ביצהביצה
חלבחלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מעבירים את הסטייקים בפירורי לחם למתלה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
4
מחממים את התנור ל-250 מעלות F. מניחים מדף נוסף על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
חום על 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת ברזל יצוק או תנור הולנדי על חום גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. אחד בכל פעם, מטגנים את הסטייקים עד חום זהוב, מפנה פעם אחת, על 5 דקות (להחזיר את השמן ל 350 מעלות F בין כל סטייק).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
6
להעביר את הסטייקים המוגמרים למדף על תבנית האפייה ולשמור חם בתנור בזמן שאתה עושה את השאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בינתיים, לחמם את הרוטב. מערבבים קצת מים, 1 כף בכל פעם, אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
8
טפטוף סטייק מטוגן עם הרוטב העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
9
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר