קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות21
מגזין

עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים

עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים
עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים יכולים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו עלי טימין, זרעי כמון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו כבש עם תאריכים, משמשים וזעפרן מעל קוסקוס, זעפרן עוף ואורז עם תאריכים, ו קוסקוס עוף מרוקאי עם תאריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי כמון במחבת קטנה במשך כמה דקות, עד הזרעים לשחרר את הארומה שלהם הם השחמה קלות. באמצעות מרגמה ועלי, להלום אותם בגסות. חזור עם זרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים את העוף בקערה גדולה עם שום מרוסק, טימין, פטרוזיליה, צ ' ילה מתפוררת, כמון, כוסברה, ופפריקה. באמצעות הידיים שלך, לזרוק את העוף ותבלינים יחד כדי לצפות את העוף היטב. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הבישול, כדי לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר 15 דקות, העונה את העוף בכל הצדדים עם 1 כף 1 כפית מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה במשך 2 דקות. מערבולת בשמן זית לחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים את רגלי העוף, צד העור למטה, במחבת, ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב ופריך. (אם המחבת שלך קטנה מדי עבור כל הרגליים כדי להתאים, חום אותם בקבוצות אז אתה לא קהל אותם.) מדי פעם, לסובב את השמן שניתנו שומן סביב המחבת. הפוך את הרגליים, ולהפחית את החום בינוני. לבשל 2 דקות בצד השני. מסדרים את העוף (בשכבה אחת) בצלחת צליה. רגלי העוף צריכות להתאים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
יוצקים חלק מהשומן ומחזירים את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את הבצל, שומר ועלי דפנה. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם קרמל קלות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 5 דקות, ערבוב וגירוד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
מוסיפים את חומץ השרי, יין לבן ושרי. הפעל את החום עד גבוה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
11
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
12
מוסיפים את הכוסברה ושופכים את המרק והירקות על העוף, מגרדים את כל הירקות שנפלו על העוף בחזרה לנוזל. הנוזל לא צריך ממש לכסות את העוף. מכסים את המחבת בחוזקה עם רדיד אלומיניום ומכסה הדוק אם יש לך אחד. צמות בתנור 1c עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
כדי לבדוק את העוף עבור doneness, להסיר את המכסה לסכל, להיות זהיר של קיטור. לנקב חתיכה מהעוף עם סכין קילוף. אם הבשר נעשה, זה יניב בקלות להיות רך אבל לא ממש נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
14
הפעל את התנור עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מעבירים את העוף לסדין אפייה, ומחזירים אותו לתנור לחום במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מסננים את המרק לסיר, לחיצה על הירקות עם מצקת כדי לחלץ את כל המיצים. במידת הצורך, להפחית את המרק מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, כדי לעבות אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
מצקתמצקת
17
מניחים את הקוסקוס החם על מגש חם גדול. כפית את בצל זעפרן על זה, ולסדר את העוף על גבי. מצקת כמה מהמיצים מעל העוף, ומעל כל רגל עם כפית של הנאה תאריך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרןזעפרן
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
18
מגישים את המרק הנוסף מתענג על הצד.קוסקוס איטלקי
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תאריכיםתאריכים
19
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
20
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד מכרז אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
21
לנקז את הקוסקוס, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם חמאה, פטרוזיליה, וקמצוץ של פלפל. טעם לתיבול.בצל זעפרן
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
22
טוסט חוטי זעפרן במחבת קטנה על חום בינוני עד שהם פשוט להתייבש ולהיות שביר. תיזהר לא לשרוף את הזעפרן היקר. תהלום את הזעפרן במכתש לאבקה עדינה. טבול כף של החמאה לתוך האבקה, תוך שימוש בחמאה כדי להרים את הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
23
מחממים מחבת סאוט גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
24
מוסיפים את שמן הזית, את החמאה הנותרת ואת הזעפרן. כאשר קצף חמאה, להוסיף את הבצל, עלה דפנה, צ ' ילה, טימין, 1 כפיות מלח, וכמה פלפל. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, כמו הבצל לנבול. להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים ומתוקים. טעם לתיבול.התענגת תאריך
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גויה סאזוןגויה סאזון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זעפרןזעפרן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תאריכיםתאריכים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
25
בור התאריכים, ולפרוס אותם דק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
26
לזרוק את התאריכים עם שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכוסברה. מתבלים עם כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תאריכיםתאריכים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
27
מאמר var
28
Type_27_data = {};
29
מאמר
30
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2גב שומן חזירגב שומן חזיר6רגלי עוף עם ירכיים מחוברותרגלי עוף עם ירכיים מחוברות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1צ'ילה דה ארבול, התפוררהצ'ילה דה ארבול, התפוררה1גבינת פרמזן מגוררתכוסברה חתוכהכוסברה חתוכה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברהעלי כוסברה2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1גבינת פרמזן מגוררת3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתאריכים של Deglet Noorתאריכים של Deglet Noor2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון3קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומר פרוסשומר פרוס2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה שטוחה פרוסהפטרוזיליה שטוחה פרוסה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס איטלקי, או פרגולה סארדהקוסקוס איטלקי, או פרגולה סארדה3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק7קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל פרוסבצל פרוס567פלפל האבנרוכוסות בצל פרוס (אודותכוסות בצל פרוס (אודות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פפריקה מרירה-מתוקהפפריקה מרירה-מתוקה1אוראו ממולאים כפוליםחוטי זעפרןחוטי זעפרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ שריחומץ שרי1גבינת פרמזן מגוררתעלי קורניתעלי קורנית1אוראו ממולאים כפוליםעלי קורניתעלי קורנית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ סן מרזנו עגבניות שימוריםקצוץ סן מרזנו עגבניות שימורים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )